Rijschool Ommen

30+ jaar ervaring

Hoog slagingspercentage

Vaste instructeur

Bij auto opstappen in Zwolle mogelijk

Op zoek naar een erkende rijschool in Ommen? Van autorijschool in Ommen tot motorrijschool in Ommen, Rijschool Bekedam biedt een compleet aanbod rijopleidingen. Of het nu gaat om rijbewijs A, rijbewijs AM, rijbewijs B en rijbewijs BE, wij helpen iedereen veilig aan zijn of haar rijbewijs. Op een tempo dat het beste bij hem of haar past. En wist je dat je bij onze rijschool ook theorie kunt volgen? Al ruim 30 jaar zijn wij de meest complete verkeersopleider van de regio!

Autorijschool in Ommen

Bij onze rijschool in Ommen volg je voor een goede prijs en met plezier autorijles. De gedachte hierachter is dat wanneer je de rijlessen als prettig ervaart, je veel sneller het vak leert. De één heeft autorijden nu eenmaal sneller onder de knie dan de ander. Omdat iedereen anders is, hebben we ook verschillende lespakketten (waaronder losse lessen). Zo heeft onze autorijschool in Ommen voor iedereen een geschikt pakket en kun je bij ons ook autotheorie volgen.

Motorrijschool in Ommen

Motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, maar op de motor ben je ook kwetsbaar. Daarom is het uiterst belangrijk dat je een goede en veilige motorrijopleiding krijgt. Bij onze motorrijschool in Ommen staat jouw veiligheid voorop en hier besteden we tijdens de lessen dan ook veel aandacht aan. Denk hierbij aan verkeersinzicht en gevaarherkenning. Ook voor motorrijles biedt onze rijschool in Ommen diverse pakketten aan. Zo kun je op je eigen tempo je motorrijbewijs halen!

De rijschool in Ommen met de beste rijinstructeurs

Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Van onze autorijschool in Ommen tot onze motorrijschool in Ommen, wij werken alleen met de beste vakmensen. Onze communicatief vaardige en enthousiaste rijinstructeurs werken met effectieve leerstijlen. Onze ervaren rijinstructeurs weten hoe ze het beste bij hun leerlingen naar boven kunnen halen. Dat resulteert in tevreden leerlingen en een hoog slagingspercentage.

Onze rijschool in Ommen helpt jou goed op weg

Van rijden langs de oever van de Vecht tot rijden door het bruisende centrum van de Hanzestad. Ommen is een gemeente in de provincie Overijssel en een prima plaats voor het volgen van rijles. Ben je op zoek naar meer informatie over onze autorijschool in Ommen of motorrijschool in Ommen? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier om ons contactformulier in te vullen, bel naar 0529 – 45 24 05 of stuur een e-mail naar info@rijschoolbekedam.nl. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden bij onze rijschool in Ommen.

Overweeg je om ook een motorrijles in de regio Nieuwleusen te volgen? Of wil je een autorijles in Zwolle of Lemelerveld volgen? Ook dat is geen probleem! Wij hebben namelijk ook een rijschool in Dalfsen, Zwolle, Staphorst en Lemelerveld.

Haal je rijbewijs bij Rijschool Bekedam!

Wil je jouw rijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste les in te plannen. Tot snel!

Altijd een instructeur in de buurt!

Dalfsen

Hessenweg 45
7722 PJ Dalfsen
0529 - 43 26 37

Ommen

Nieuwelandstraat 7 L
7731 TH Ommen
0529 - 45 24 05

Zwolle

Waterbies 10
8043 LN Zwolle
038 - 420 04 05

Lemelerveld

Handelsweg 10A
8152 BN Lemelerveld
0572 - 76 00 50

Staphorst

Rietdekker 3
7951 ZD Staphorst
0529 – 43 26 37

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 153 recensies
js_loader