Rijschool Lemelerveld

30+ jaar ervaring

Hoog slagingspercentage

Vaste instructeur

Bij auto opstappen in Zwolle mogelijk

Welkom bij Rijschool Bekedam, dé rijschool voor Lemelerveld en omgeving! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het behalen van jouw rijbewijs, ongeacht of je nog nooit hebt gereden of al enige ervaring hebt. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten rijbewijzen, van auto tot motor en van trekker tot bromfiets. Onze rijschool in Lemelerveld heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak. We bieden dan ook een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo slaag jij gegarandeerd snel voor jouw rijbewijs.

Ervaren instructeurs bij ons autorijschool in Lemelerveld

Onze autorijschool in Lemelerveld onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs. Wij begrijpen dat iedere leerling anders is en daarom passen wij onze lessen aan op jouw niveau en behoeften. Zo kunnen wij samen het optimale resultaat behalen!

Moderne leswagens

Onze rijschool in Lemelerveld beschikt over moderne lesauto’s die van alle gemakken zijn voorzien. Zo rijd je altijd in een veilige en comfortabele auto, die voorzien is van de nieuwste technologieën. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, waardoor ze je op een professionele en veilige manier kunnen begeleiden tijdens de lessen.

Voel je op jouw gemak

Bij Rijschool Bekedam in Lemelerveld vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Daarom bieden wij ook rijlessen aan die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lessen op maat, spoedcursussen, opfriscursussen of faalangstbegeleiding.

Kies voor een rijlespakket

Naast onze reguliere rijlessen, bieden wij ook rijlespakketten aan op onze rijschool in Lemelerveld. Hierbij kun je kiezen voor verschillende pakketten, variërend van 15 tot 40 lessen, inclusief praktijkexamen. Zo kun je in één keer klaar zijn voor het behalen van jouw rijbewijs in Lemelerveld!

Autorijschool en motorrijschool in Lemelerveld

Naast dat wij een autorijschool in Lemelerveld zijn, zijn we ook een motorrijschool. Als motorrijder ben je extra kwetsbaar op de weg. Daarom is het van groot belang dat je een goede opleiding krijgt en gebruik maakt van goed materiaal. Bij onze motorrijschool nabij Lemelerveld ben je hiervoor aan het juiste adres. Of je nu één les per week wilt volgen of meerdere, wij passen ons lespakket aan op jouw wensen en tempo. Het is ons doel om jou zo snel mogelijk het ultieme gevoel van vrijheid te laten ervaren, met jouw motorrijbewijs op zak. Onze motorrijschool nabij Lemelerveld beschikt over moderne lesmotoren, die van alle gemakken zijn voorzien. Onze ervaren instructeurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, waardoor zij je op een professionele en veilige manier kunnen begeleiden tijdens de lessen op ons oefenterrein in Dalfsen. 

Vestigingen in Dalfsen, Zwolle, Staphorst en Ommen

Onze rijschool is gevestigd in Lemelerveld, maar wij hebben ook rijscholen in DalfsenOmmen, Staphorst en Zwolle. Hierdoor hoef je nooit ver te reizen voor jouw rijlessen en kun je altijd in jouw eigen vertrouwde omgeving lessen volgen.

Volg jouw rijlessen in Lemelerveld bij Rijschool Bekedam

Wil jij graag starten met rijlessen bij onze rijschool in Lemelerveld? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door te bellen naar 0572 – 76 00 50 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolbekedam.nl. Onze instructeurs staan graag voor je klaar en helpen je graag op weg naar het behalen van jouw rijbewijs!

Altijd een instructeur in de buurt!

Dalfsen

Hessenweg 45
7722 PJ Dalfsen
0529 - 43 26 37

Ommen

Nieuwelandstraat 7 L
7731 TH Ommen
0529 - 45 24 05

Zwolle

Waterbies 10
8043 LN Zwolle
038 - 420 04 05

Lemelerveld

Handelsweg 10A
8152 BN Lemelerveld
0572 - 76 00 50

Staphorst

Rietdekker 3
7951 ZD Staphorst
0529 – 43 26 37

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 153 recensies
js_loader