Aanhangerrijbewijs Zwolle

30+ jaar ervaring

Hoog slagingspercentage

Vaste instructeur

Bij auto opstappen in Zwolle mogelijk

Wil je je aanhanger rijbewijs in Zwolle halen? Van voor je verhuizing met een aanhanger achter de auto rijden tot op vakantie met een aanhanger, een aanhanger rijbewijs heb je vaker nodig dan je denkt. Voor je aanhanger rijbewijs heb je geen theoriecertificaat nodig, maar wel een geldig rijbewijs B. Rijschool Bekedam is al ruim 30 jaar een begrip in de regio wanneer het aankomt op het behalen van een (aanhanger)rijbewijs. Volg via onze rijschool aanhangerrijles in Zwolle en behaal je rijbewijs BE binnen één dag!

Aanhangerrijles in Zwolle volgen via Rijschool Bekedam

Bij ons volg je met plezier aanhangerrijles in Zwolle. Veilig en snel krijg je alle facetten onder de knie. Persoonlijke aandacht is een belangrijke pijler binnen Rijschool Bekedam. Bovendien kun je je aanhanger rijbewijs in Zwolle in je eigen tempo behalen. Zo is het mogelijk binnen één dag je aanhangwagen rijbewijs in Zwolle te behalen. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je op een enthousiaste wijze te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs BE in Zwolle.

Wanneer heb ik een aanhanger rijbewijs in Zwolle, etc. nodig?

Het aanhanger rijbewijs wordt in de volksmond ook wel rijbewijs BE of E achter B genoemd. Welk rijbewijs je nodig hebt, hangt af van de toegestane massa van je aanhanger, caravan of oplegger. Je hebt een aanhanger rijbewijs nodig wanneer de aanhanger meer dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) weegt en de auto en de aanhanger samen meer dan 3.500 kilo wegen. Heb je alleen rijbewijs B? Dan mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen). Bovendien mag de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo uitkomen. Reden genoeg om aanhangerrijles in Zwolle te volgen!

Je rijbewijs BE in Zwolle behalen?

Wil je je rijbewijs BE in Zwolle halen? En ben je op zoek naar een rijschool die je daarbij kan helpen? Volg aanhangerrijles in Zwolle via Rijschool Bekedam. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0529 – 43 26 37, een e-mail te sturen naar info@rijschoolbekedam.nl of ons contactformulier in te vullen. Snel en met succes je aanhanger rijbewijs in Zwolle halen, begint bij Rijschool Bekedam!

Niet alleen voor een aanhanger rijbewijs in Zwolle ben je bij ons aan het goede adres. Overweeg je om bijvoorbeeld een motorrijles in de regio Nieuwleusen te volgen? Of wil je een autorijles in Ommen, Zwolle of Lemelerveld volgen? Ook dat is geen probleem! Wij hebben een rijschool in Dalfsen, Zwolle, Ommen, Staphorst en Lemelerveld. 

Tarieven

Losse lessen van 1 uur
Praktijkexamen
Pakket 1-2 daagse cursus, 4 uur rijles incl. praktijkexamen
Pakket 1-2 daagse cursus, 5 uur rijles incl. praktijkexamen
€ 73
€ 295
€ 560
€ 630

Haal je rijbewijs bij Rijschool Bekedam!

Wil je jouw rijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste les in te plannen. Tot snel!

Altijd een instructeur in de buurt!

Dalfsen

Hessenweg 45
7722 PJ Dalfsen
0529 - 43 26 37

Ommen

Nieuwelandstraat 7 L
7731 TH Ommen
0529 - 45 24 05

Zwolle

Waterbies 10
8043 LN Zwolle
038 - 420 04 05

Lemelerveld

Handelsweg 10A
8152 BN Lemelerveld
0572 - 76 00 50

Staphorst

Rietdekker 3
7951 ZD Staphorst
0529 – 43 26 37

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 150 recensies
js_loader