Trekkerrijbewijs Lemelerveld

30+ jaar ervaring

Hoog slagingspercentage

Vaste instructeur

Bij auto opstappen in Zwolle mogelijk

Wil jij je trekkerrijbewijs halen nabij Lemelerveld? Rijschool Bekedam leert jou de weg en het land op te gaan! Voordat je mag rijden met een trekker, ben je verplicht om zowel je trekker theorie als praktijk te halen. Wij snappen dat dit moeilijk kan zijn en daarom zijn wij er om je T-rijbewijs op jouw tempo te halen met het praktijkexamen. Samen met ons leer je wat je met een trekkerrijbewijs bij Lemelerveld kan en hoe je ervoor zorgt dat je deze natuurlijk zo snel mogelijk haalt! Ben jij 15,5 jaar of ouder? Wacht dan niet langer en begin met praktijklessen bij Rijschool Bekedam. Wij zijn ook werkzaam in de regio Dronten, Raalte, Ommen, Nieuwleusen en Zwolle.

Wat kun je met een T-rijbewijs in Lemelerveld?

Met een T-rijbewijs ben je bevoegd om te rijden met land- en bosbouwtrekkers (LBT) en motorrijtuigen met een beperkte snelheid (MMBS) op een openbare weg. Dit mag vanaf een leeftijd van 16 jaar. Je hebt geen T-rijbewijs nodig wanneer je Land- en bosbouwtrekkers of motorrijtuigen met beperkte snelheid bestuurd die niet breder zijn dan 130 centimeter. Voertuigen die hieronder vallen zijn onder andere: grasmaaiers, bestrijding van onkruid, vegen of sneeuwruimen en andere vormen van kleine grondwerkzaamheden. Ook zijn heftrucks een uitzondering die niet breder zijn dan 130 centimeter.

Trekker praktijkexamen

Wanneer je je trekker theorie examen gehaald hebt, mag je het trekker praktijkexamen doen. Let er wel op dat je hier 16 jaar of ouder voor moet zijn. Rijschool Bekedam heeft jarenlange ervaring met trekker praktijklessen, waardoor wij jou zo snel mogelijk het T-rijbewijs kunnen laten halen. Wij stemmen de praktijklessen volledig op jou af, wij willen namelijk dat er geen druk op je zit en dat je het trekkerrijbewijs op eigen tempo nabij Lemelerveld haalt. De praktijklessen van Rijschool Bekedam worden verricht op Deutz-Fahr en bestaan uit losse lessen.

Trekkerrijbewijs kosten

oordat je besluit om een trekkerrijbewijs nabij Lemelerveld te halen, willen we je graag op de hoogte stellen van de kosten. De kosten voor het behalen van je trekkerrijbewijs verschillen uiteraard per persoon. De een heeft meer ervaring dan de ander. Daarom kijken we naar jouw vaardigheden en overleggen we samen hoeveel lessen je nodig hebt. Je betaalt bij ons € 115 per rijles. Het praktijkexamen kost €500.

Behaal je trekkerrijbewijs in Lemelerveld!

Wil jij zo snel mogelijk op een trekker stappen? Vraag dan nu naar de praktijklessen. Wij helpen je zo snel mogelijk op weg naar het behalen van je rijbewijs. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0529 – 43 26 37. Ook als je een trekkerrijbewijs nabij Zwolle, Ommen, Staphorst of Nieuwleusen wil halen, ben je ook bij ons aan het juiste adres! Behaal je trekkerrijbewijs nabij Lemelerveld bij Rijschool Bekedam door het volgen van rijlessen.

Tarieven

Losse lessen van 1 uur
Praktijkexamen
Trekker basispakket 16 uur les incl. praktijkexamen
Theorieboek en examentraining online
Theorie examen
€ 115
€ 500
€ 2.250
€ 40
€ 55

Haal je rijbewijs bij Rijschool Bekedam!

Wil je jouw rijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste les in te plannen. Tot snel!

Altijd een instructeur in de buurt!

Dalfsen

Hessenweg 45
7722 PJ Dalfsen
0529 - 43 26 37

Ommen

Nieuwelandstraat 7 L
7731 TH Ommen
0529 - 45 24 05

Zwolle

Waterbies 10
8043 LN Zwolle
038 - 420 04 05

Lemelerveld

Handelsweg 10A
8152 BN Lemelerveld
0572 - 76 00 50

Staphorst

Rietdekker 3
7951 ZD Staphorst
0529 – 43 26 37

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 153 recensies
js_loader