Trekkerrijbewijs Kampen

30+ jaar ervaring

Hoog slagingspercentage

Vaste instructeur

Bij auto opstappen in Zwolle mogelijk

Klinkt het jou als muziek in de oren om gegarandeerd en snel te slagen voor jouw trekkerrijbewijs nabij Kampen? Rijschool Bekedam zorgt er graag voor dat jij het rijden op een trekker snel onder de knie hebt. Onze rijschool heeft al meer dan 30 ervaring en helpen vanuit onze rijscholen in Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Staphorst en Zwolle iedere dag vele mensen op weg met de auto, motor, brommer en ook de trekker. We bieden daarbij een hoge leskwaliteit met betaalbare tarieven, zodat jij in korte tijd slaagt voor het trekkerrijbewijs en in Kampen kunt rondrijden op de trekker.

Haal je rijbewijs bij Rijschool Bekedam!

Wil je jouw rijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste les in te plannen. Tot snel!

Wanneer een trekkerrijbewijs nodig?

Het trekkerrijbewijs is per 1 juli 2015 ingevoerd door de Nederlandse overheid. Voor deze datum had je alleen een certificaat van vakbekwaamheid nodig om op een trekker te kunnen rijden in Kampen. Maar weet jij wanneer je nu precies een trekkerrijbewijs nodig hebt? We zetten het even voor je op een rij:

 

  • Is de breedte van jouw voertuig niet meer dan 130 centimeter? Dan kun je gewoon op de openbare weg in Kampen met jouw trekker rondrijden.
  • Is jouw voertuig breder dan 130 centimeter en wil je op de openbare weg in Kampen rijden, dan heb je wel een trekkerrijbewijs nodig. Als je alleen op jouw eigen terrein wilt rijden, dan mag dit zonder rijbewijs.
  • Je hoeft geen trekkerrijbewijs te behalen als je voor 1 juli 2015 al jouw autorijbewijs had.

Dit is ervoor nodig

Om jouw trekkerrijbewijs nabij Kampen te behalen is het nodig om zowel een theorie- en praktijkexamen af te leggen. Je kunt al starten met theorie en de praktijklessen vanaf 15,5 jaar. Het praktijkexamen daarentegen kun je pas doen als je 16 bent en het theorie-examen hebt behaald. Onze rijschool kan het lesmateriaal voor je verzorgen. De lessen beginnen in Dalfsen en vervolgens gaan we door naar Zwolle of Staphorst. Je leert de praktijk in deze stad, omdat daar ook het praktijkexamen plaatsvindt. Zo stomen we jou helemaal klaar om jouw trekkerrijbewijs te halen, zodat je op de trekker kunt klimmen in Kampen.

Haal jouw trekkerrijbewijs nabij Kampen bij Rijschool Bekedam

Voor een hoge en betaalbare kwaliteit kun je bij onze rijschool een trekkerrijbewijs nabij Kampen halen. Voor een uur rijles betaal je bij onze rijschool € 115,- en om genoeg vorderingen te maken neem je altijd 2 uur rijles achter elkaar af. Wil je direct rijlessen op de trekker aanvragen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina of bel naar 0529 – 43 26 37. Mocht je eerst meer informatie wensen? Dan kun je ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We beantwoorden jouw vragen over een trekkerrijbewijs halen nabij Kampen graag.

Wij zijn ook werkzaam in Lemelerveld, Ommen, Zwolle, Dronten, Raalte, Wijhe, Heino en Nieuwleusen.

Tarieven

Losse lessen van 1 uur
Praktijkexamen
Trekker basispakket 16 uur les incl. praktijkexamen
Theorieboek en examentraining online
Theorie examen
€ 115
€ 500
€ 2.250
€ 40
€ 55

Altijd een instructeur in de buurt!

Dalfsen

Hessenweg 45
7722 PJ Dalfsen
0529 - 43 26 37

Ommen

Nieuwelandstraat 7 L
7731 TH Ommen
0529 - 45 24 05

Zwolle

Waterbies 10
8043 LN Zwolle
038 - 420 04 05

Lemelerveld

Handelsweg 10A
8152 BN Lemelerveld
0572 - 76 00 50

Staphorst

Rietdekker 3
7951 ZD Staphorst
0529 – 43 26 37

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 153 recensies
js_loader